Antena Meniu Search
x

Reacţia unui turist elveţian în vacanţă în Poiana Braşov: "Oamenii sunt mult mai drăguţi". Pe pârtii a fost distracţie de dimineaţa până seară

Zăpada a fost cel mai frumos cadou pe care l-au primit turiştii care sunt la munte. În Poiana Braşov toate pârtiile sunt deschise şi nu au mai fost atât de animate de Crăciun. de cinci ani. Şi pe derdeluș, a fost distracţie de dimineaţa si până seara. 

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 19:36

Vezi și

Pârtiile din Poiana Braşov s-au colorat complet. Turişti de toate vârstele au cucerit muntele pe schiuri, cu snowboardul sau cu sania.

Turişti: Sentimentul care ţi-l dă când te dai de sus, e o experinţă nouă.

Reporter: De câte ori v-aţi dat?

Turist: De vreo 4-5 ori.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce le povestiţi prietenilor care nu au venit în Poiană?

Turist: Le recomand. Este superb.

Atmosfera i-a impresionat şi pe turiştii care au acasă staţiuni renumite.

Turist elveţian: Este o vreme frumoasă. Zăpada este perfectă. Oamenii sunt drăguţi, e diferit. Sunt din Elveţia şi aici oamenii sunt mult mai drăguţi.

Reacţia turiştilor străni pe pârtiile din România

Claudiu Loghin, reporter Observator: După mulţi ani, se schiază în condiţii excelente în staţiunea Poiana Braşov. 50 de centimetri strat nou depus în zona superioară a masivului Postăvarul, iar aici, pe pârtia Bradul, sunt 30 de centimetri de zăpadă, cel mai frumos cadou pentru practicanţii de schi şi snowboarding. 

Astăzi, în Poiana Brașov au fost deschise pârtiile pentru începători Bradul și Stadion, iar în masivul Postăvarul, pârtiile Ruia, Doamnei, Lupului Superior și Drumul Roșu Superior. Ieri instalaţiile de transport prin cablu au fost închise din cauza viscolului.

Dan Arşin, monitor de schi: Zăpada este foarte bună, condiţiile sunt foarte bune, aşteptăm turiştii.

Reporter: Cât de mult contează ninsorile astea pentru ce se întâmplă în Poiană?

Dan Arşin, monitor de schi: Contează foarte mult pentru dezvoltarea staţiunii, pentru turişti, pentru distracţie, pentru zilele astea de sărbătoare.

O zi de distracţie pe pârtiile din Poiana Braşov costă între 200 şi 300 de lei, în funcţie de vârstă şi sportul ales. Închirierea echipamentului de schi costă 70 de lei, iar cel de snowboarding 80 de lei. La care se mai adaugă şi preţul transportului pe cablu, 200 de lei pentru adulţi sau 120 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Reacţia unui turist elveţian în vacanţă în Poiana Braşov: "Oamenii sunt mult mai drăguţi". Pe pârtii a fost distracţie de dimineaţa până seară