Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află copilașul căzut de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Filmul nopții ce se putea transforma într-o adevărată tragedie

Supravieţuire miraculoasă, în Galaţi. Un copil de 5 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul trei al blocului. Într-o clipă de neatenţie a mamei lui, băiatul a deschis geamul şi a căzut în gol câţiva metri. 

de Daniel Lare

la 17.01.2024, 13:34

Vezi și

Un incident cu adevărat șocant, atât prin prisma lucrurilor care s-au întâmplat, cât și prin prisma deznodământului. Aseară, băiețelul de cinci ani se afla împreună cu mama lui la etajul 3 al unui apartament din Galați, mai precis în bucătărie.

Copilul a alunecat și a căzut în gol aproape 12 metri

Jucându-se pe lângă fereastră, a pus mâna pe ea, a alunecat și a căzut în gol aproape 12 metri. Mama, disperată, a alergat pe scări și l-a găsit pe acesta conștient, întins pe caldarâm, l-a luat în brațe în așteptarea echipajelor de salvare care, ajunse la fața locului, au reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la UPU a Spitalului de Copii din Galați.

În acest moment, copilul se află internat la secția de terapie intensivă, este policontuzionat, iar din informațiile pe care le avem, se află în afara oricărui pericol. Între timp, poliția a sigilat apartamentul și a deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele incidentului.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii

"​La data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, referitor la faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați.

​Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie, de 27 de ani, băiatul, de 5 ani și 6 luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului.

Minorul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la fața locului și, ulterior, a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul de Urgență pentru Copii Sfântul Ioan din Galați.

​În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » În ce stare se află copilașul căzut de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Filmul nopții ce se putea transforma într-o adevărată tragedie