Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află tinerele lovite de un şofer începător pe trecere, în Slatina. Localnicii se tem să mai treacă strada şi cer măsuri: "Se întâmplă nenorociri"

Trei adolescente de 16 ani au fost spulberate de un şofer începător, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în faţa spitalului din Slatina, iar medicii au ieşit într-un suflet să le acorde primul ajutor fetelor. Una dintre ele este în stare gravă şi a fost transferată la Craiova. 

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 22:30

Vezi și

Accidentul a avut loc pe strada Crişan, chiar în faţa spitalului din Slatina. Fetele nu au mai avut timp să fugă din faţa autoturismului care le-a lovit în plin, chiar pe trecerea de pietoni. După impact, şoferul de 18 ani, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ricoşat într-un buldoexcavator de pe sensul opus, care oprise pentru a acorda prioritate trecătorilor. 

Martor: Noi am strigat ajutor la spital, au ieşit toţi. I-au băgat direct în urgenţă. 

Cele trei adolescentele de 16 ani au fost internate

Cele trei adolescentele de 16 ani au fost internate. Una dintre ele, în stare gravă, a fost transferată la un spital din Craiova. 

Pe acelaşi subiect

Florin Popa, director medical: O altă pacientă care avea un traumatism cranio-facial, multiple plăgi la nivelul feţei şi fractură de piramidă nazală ce a fost repoziţionată. O altă pacientă cu fractură de bazin. 

Şoferul care luase permisul de o lună nu a oprit la trecere

Semaforul era intermitent în momentul accidentului. Iar şoferul care luase permisul de o lună nu a oprit la trecerea de pietoni. Poliţiştii l-au testat, dar tânărul nu era băut şi nici drogat. Cei care locuiesc în zonă spun că le e teamă să mai treacă strada. La propriu. Şi se tem pentru viaţa lor. 

Localnic: Şi de pe verde ne ia şi ne aruncă, acum umblă drogaţi, beţi la volan. Nu mai ai bază în ei. 

Localnică: Ar trebui buton din ăla, să apeşi ca să poţi să treci. Nu sunt nici ei atenţi, nici noi atenţi. Se întâmplă nenorociri. 

Nu este primul accident care are loc pe trecerea de pietoni din faţa spitalului. O femeie care lucra ca liftieră la unitatea medicală şi abia ieşise din tură a murit, după ce a fost lovită de un şofer care circula cu viteză foarte mare. În primele opt luni ale anului, au fost 226 de accidente rutiere pe zebră din cauza neacordării de prioritate. 40 de oameni au murit, iar 189 au fost răniţi grav. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » În ce stare se află tinerele lovite de un şofer începător pe trecere, în Slatina. Localnicii se tem să mai treacă strada şi cer măsuri: "Se întâmplă nenorociri"