Antena Meniu Search
x

Video În lipsa zăpezii, turiştii de pe Valea Prahovei au înlocuit săniile cu bicicletele şi drumeţiile cu grătare în aer liber

Pe Valea Prahovei şi în zona Braşovului, primăvara nu se dă dusă cu niciun chip. Cu un soare generos şi pârtii fără zăpadă, turiştii au fost nevoiţi să se reorienteze. Astfel că săniile, placa şi schiurile au fost înlocuite cu plimbări prin parcuri, drumeţii pe bicicletă şi chiar grătare în aer liber.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.01.2023, 20:20

Vezi și

Vremea deloc tipică pentru luna ianuarie, când trebuia să ne lovească gerul Bobotezei, a scos oamenii în parcuri. Îmbrăcaţi mai lejer decât obişnuiau în alte ierni, sute de turişti şi localnici au schimbat săniile.... cu bicicletele. "E prea frumos să mai stăm în casă şi ţinând cont că ieri a fost urât, destul de răcoare, astăzi compensăm. Anul trecut, aici mă dădeam cu sania şi erau un vin fiert, o cafea, un ceai", spune un turist.

Cu sau fără zăpadă, muntele oferă suficiente alternative de petrecere a timpului liber. La miezul zilei, la Braşov, temperatura a fost de 7 grade Celsius şi atmosfera de primăvară autentică. În aceste condiţii, mulţi oameni au înlocuit orele întregi petrecute pe pârtie cu plimbări la pas, în parc şi chiar cu grătare în aer liber. În această perioadă, doar două pârtii sunt deschise în judeţul Braşov - una în masivul Postăvarul, iar cealaltă în zona Moeciu. Amândouă au zăpadă artificială. Iar pe Valea Prahovei se schiază în acest moment numai la Azuga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » În lipsa zăpezii, turiştii de pe Valea Prahovei au înlocuit săniile cu bicicletele şi drumeţiile cu grătare în aer liber