Antena Meniu Search
x

Video În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei

Într-o tăcere adâncă a durerii şi într-o mare de lacrimi, Alina, adolescenta care a fost ucisă cu bestialitate de cea mai bună prietenă, a fost condusă pe ultimul drum de cei care au iubit-o şi cunoscut-o.

de Monica Palade

la 10.08.2023, 12:33

Vezi și

Colegii fetei au purtat tricouri albe şi au venit toţi cu trandafiri de aceeaşi culoare. Nu au lipsit coroanele de flori, în care oamenii şi-au experimat regretul şi durerea pentru destinul tragic pe care fata cu ochii blânzi l-a avut. „Drum lin spre cer”, „Sincere condoleanțe” și „Nu te vom uita nicioadată”. Omul de afaceri Ionel Sandu a ales o coroană din flori naturale în formă de inimă. Pentru el, Alina a fost un copil de suflet, pentru care îşi făcuse sieşi jurământ că o va ajuta să se realizeze. Iar copila a văzut în el poate tatăl de care nu a avut parte toată copilărie.

Într-o mare de lacrimi

Cortegiul funerar a plecat de la casa părintească a fetei din satul Buda. Şase preoţi i-au dat ultima binecuvântare de pe pământ. O mare de oameni au urmat sicriul alb, în care Alina, îmbrăcată în mireasă îşi va dormi somnul de veci.

Alina a plătit cu viaţa pentru că a crezut orbeşte în Loredana. A iubit-o ca o soră, s-au ţinut de mână din clasa 1 şi au împărţit chiar şi mâncarea. Îşi povesteau orice şi nimeni bănuia că avea să urmeze tragedia care a îngrozit România. Cu sânge rece şi cu totul calculat, prietena ei a ucis-o cu bestialitate.

Pe acelaşi subiect

Conform rechizitoriului, Alina s-a luptat pentru viaţa ei cu ultimele puteri. Şi-a zgâriat călăul, dar nu a fost suficient. Imediat după faptă, Loredana a aşteptat 30 de minute, timp în care a vrut să se asigure că prietena ei nu mai suflă şi a gândit un plan, care în final s-a întors împotriva sa. În spatele gratiilor, apropiaţii spun că este cuprinsă de regrete. Dar acestea nu o vor mai aduce înapoi pe Alina.

Pământul o va găzdui pentru veşnicie. Alina şi-a găsit în sfârşit liniştea, după o viaţă şi un sfârşit de coşmar.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei