Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Mangalia. Anchetatorii au o nouă ipoteză despre moartea Alinei

Ancheta crimei de la Mangalia devine tot mai complicată. Apare un complice misterios. Adolescenta de nici 18 ani care a recunoscut că şi-a omorât cea mai bună prietenă... a fost ajutată de un bărbat, spun surse din rândul investigatorilor. În toată povestea, taximetristul care a cărat cadavrul fără să ştie este martor-cheie. După experienţa terifiantă, vrea să se lase de meserie şi crede că a trecut şi el pe lângă moarte.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 14:12

Camerele de supraveghere surprind momentul şocant în care trupul Alinei, fata de 18 ani, este decoperit sub bancă. Doi băieţi trec prin parcul Tosca din Mangalia. Li se pare ceva suspect. Se opresc, aprind lanterna telefonului şi se îngrozesc. Sună imediat la 112.

Cu jumătate de oră înainte, adolescenta care a recunoscut crima, înghesuia trupul prietenei sale din copilărie într-un troler şi se urca într-un taxi, urzea un plan perfid cu valiza mortuară după ea. 

Filmul nopţii crimei din Mangalia

Andreea Filip, reporter Observator: Prima oprire o face la gară. Vrea să fugă la Vaslui, dar nu stă mai mult de zece secunde. Foarte multă lume aşteaptă trenul, iar adolescenta se teme să se urce într-un vagon cu sute de oameni, cu bagajul ei sinistru. Aşa că îi propune taximetristului să continue cursa până acasă la ea. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul îi recomandă, însă, alt coleg. Presată de timp să scape de cadavru, fata se răzgândeşte. Îl roagă să o ducă la un bancomat. Îmbrăcată cu un hanorac larg, cu gluga trasă pe cap, merge încovoiată şi cu privirea în jos. 

Andreea Filip, reporter Observator: Adolescenta care a recunoscut crima a stat aproape patru minute la acest bancomat. A scos câteva sute de lei şi s-a urcat din nou în taxi.

Taximetristul, complice involuntar al crimei fără să ştie ce se află în valiză

Ajunge apoi în parcul din apropierea plajei. Taximetristul care căra cadavrul unei tinere în portbagaj este încă în stare de şoc. Îşi aminteşte că a avut ceva bănuieli.

Taximetrist: Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. O să renunţ şi la taximetrie. Am tras într-o parte şi l-am dat jos. Când am vrut să o ajut, îi zic: Ce ai în valiza asta? Mi-a zis că are nişte haine şi nişte rechizite!

Andreea Filip, reporter Observator: Ca să îl facă să tacă, i-a dat 200 de lei pentru cursa care costa 25. Apoi a mers până aici. A scos trupul prietenei sale din valiză şi l-a lăsat sub bancă.

Pentru o secundă se opreşte şi verifică trolerul care este acum gol. Caută apoi un loc unde să arunce arma crimei - cuţitul pe care poliţiştii l-au găsit în apropiere. Anchetatorii caută acum alt fir - vorbesc despre un complice al fetei care a recunoscut omorul. Medicii legiști susțin că este imposibil să fi comis singură crimă. Nu ar fi avut suficientă forţă să o lovească atât de precis pe Alina. Din arest, adolescenta i-a spus mamei sale că regretă enorm. 

Iubitul Alinei, zguduit de tragedie

Iubitul Alinei completează povestea tragică. Prietena cea mai bună a fetei i-a făcut viaţa un calvar Alinei în zilele dinaintea crimei.  

Sergiu, iubitul Alinei: Zicea că se ceartă de la orice, tot se ia de dansă. Începuse să imi dea mesaje Loredana că se culcă cu alţii. Eu îi ziceam termină cu prietenia asta. Ea a zis o ştiu: O ştiu de la grădiniţă, am împărţit o bucată de pâine împreună. 

De când se angajaseră cameriste la hotelul din Saturn, relaţia dintre cele două era mai tensionată ca oricând. Confirmă o discuţie între Alina şi o prietenă căreia victima i se destăinuise.

Anul viitor, după ce termina liceul, Alina plănuia să se căsătorească şi să meargă la facultate. 

Sergiu, iubitul Alinei: Mai facea aşa glume, că iub, dacă să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei. De permis, tot aşa, trebuie 2 mii de lei şi să aibă, să nu ceară de la nimeni. Dacă dau şi iau, o să fiu prima din familie. Era sufletul meu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Mangalia. Anchetatorii au o nouă ipoteză despre moartea Alinei