Antena Meniu Search
x

Video "Iub, dacă mor, să iei sicriu din banii mei". Gluma macabră pe care o făcea Alina şi care i-a prevestit sfârşitul. Adolescenta s-a întors pentru totdeauna acasă

Crimă Mangalia. Crima înfiorătoare care a avut loc într-o cameră de hotel din staţiunea Saturn a fost povestită secundă cu secundă. Adolescenta care a recunoscut că şi-a ucis cea mai bună prietenă a povestit fiecare pas pe care l-a făcut înainte, dar şi după ce i-a curmat viaţa Alinei. Ancheta devine tot mai complicată, pentru că în peisaj apare un complice misterios care, spun surse din rândul investigatorilor, ar fi ajutat-o pe tânără să îşi omoare amica. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 10.08.2023, 08:14

Vezi și

(...) aveam un cuţit de bucătărie, pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena (n.r Alina) îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuţitul care era pe un raft şi inițial am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. (...) A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână şi pe gât şi chiar şi pe spate (...) 

Este mărturia înfiorătoare a tinerei care şi-a ucis cu sânge rece prietena din copilărie. Faptul că Alina îşi dorea să se întoarcă acasă, în Vaslui, a făcut-o să îşi piardă cumpătul. De acolo şi până la crimă a mai fost doar un pas. Deşi s-a luptat jumătate de oră pentru a scăpa din mâinile prietenei sale, Alina... nu a mai avut nicio şansă. Pentru a şterge urmele crimei odioase din camera de hotel, atacatoarea a conturat un plan macabru.

Gluma macabră pe care o făcea Alina şi care i-a prevestit sfârşitul

(...) După ce a decedat, am luat valiza Elenei (n.r Alinei), am scos hainele (...) şi cu greu am introdus-o în valiză. (...) Am găsit un taxi pe internet şi taximetristul m-a intrebat în mod repetat ce am în valiză (...) I-am răspuns că am haine şi rechizite pentru şcoală. Taximetristul m-a crezut şi a plecat. (...) 

Pe acelaşi subiect

Taximetrist: Când am vrut să o ajut, îi zic: Ce ai în valiza asta? Am tras într-o parte şi l-am dat jos. Mi-a zis că are nişte haine şi nişte rechizite! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. 

La ora 4:30, cu trolerul în care îşi băgase prietena moartă, adolescenta coboară din taxi şi ajunge în parcul din apropierea plajei. 

Andreea Filip, reporter Observator: Ca să îl facă să tacă, i-a dat 200 de lei pentru cursa care costa 25. Apoi a mers până aici. A scos trupul prietenei sale din valiză şi l-a lăsat sub bancă.

(...)  Am încercat să o pun pe bancă, dar era grea şi nu am putut. Am luat valiza cu mine şi am plecat la hotelul unde eram cazată. (...)  

Pentru o secundă se opreşte şi verifică trolerul. Mai apoi caută un loc unde să arunce arma crimei.

(...) Cuțitul îl pusesem sub salteaua patului meu (...) l-am luat şi l-am ambalat într-un sac din plastic, de culoare galbenă, pentru găleata de gunoi şi l-am dus la ghena hotelului. (...) 

La ora 04:46, camerele de supraveghere surprind momentul şocant în care trupul Alinei, fata de 18 ani, este descoperit sub bancă. Doi băieţi trec prin parcul Tosca din Mangalia. Li se pare ceva suspect. Se opresc, aprind lanterna telefonului şi se îngrozesc. Sună imediat la 112.

Tot în declaraţiile sale, tânăra recunoaşte că în momentul în care poliţiştii au ridicat-o de la locul de muncă a încercat să inventeze o altă poveste pentru a scăpa.

(...)  am recunoscut fapta deoarece am vazut în filme faptul că dacă recunoşti fapta săvârşită primești o pedeapsă redusă. (...) Regret săvârşirea faptei şi mentionez că nu am fost conştientă de ceea ce am făcut. Chiar am fost cele mai bune prietene de-a lungul anilor. (...) 

Anchetatorii caută acum alt fir - vorbesc despre un complice al fetei care a recunoscut omorul. Medicii legiști susțin că este imposibil să fi comis singură crima. Nu ar fi avut suficientă forţă să lovească atât de precis. Din arest, adolescenta i-a spus mamei sale că regretă enorm. 

Reporter-mama criminalei: -V-a spus motivul?

-Ceartă! Nu e vorba de băieţi! N-am stat mult cu dânsa.

-Ce aţi discutat?

-Regrete, regrete, regrete!

Iubitul Alinei competează povestea tragică. Prietena cea mai bună a fetei i-a făcut viaţa un calvar Alinei în zilele dinaintea crimei.  

Sergiu, iubitul Alinei: Zicea că se ceartă de la orice, tot se ia de dânsa. Începuse să îmi dea mesaje Loredana că se culcă cu alţii. Eu îi ziceam termină cu prietenia asta. Ea a zis o ştiu: O ştiu de la grădiniţă, am împărţit o bucată de pâine împreună.

Acasă, în Vaslui familia şi apropiaţii celor două fete sunt împietriţi şi nu-şi pot explica cele întâmplate.

Bunicul criminalei: Satul întreg a rămas uimit de aşa ceva. Păi cum, despre două fete cuminţi să auzi că s-a întâmplat aşa ceva. Era cuminte, dar nu vezi... 

Tatăl lui Sergiu: Dar era o fată tare cuminte. Şi aici, la Cozmeşti când lucram, chiar când ne duceam la magazin ea pleca la şcoală. stătea la staţie şi aştepta autobuzul şi îmi spunea: "bună ziua! bună ziua! Unde plecaţi? Gata munca?" 

Anul viitor, după ce termina liceul, Alina plănuia să se căsătorească şi să meargă la facultate. 

Sergiu, iubitul Alinei: Mai făcea aşa glume, că iub, dacă să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei. De permis, tot aşa, trebuie 2 mii de lei si sa iaba, sa nu ceara de la nimeni, Daca dau si iau o sa fiu prima din familie. Era sufletul meu.

Îmbracată în mireasă, Alina va fi condusă, astăzi, pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Iub, dacă mor, să iei sicriu din banii mei". Gluma macabră pe care o făcea Alina şi care i-a prevestit sfârşitul. Adolescenta s-a întors pentru totdeauna acasă