Antena Meniu Search
x

Video În ultimul weekend de vară, tinerii au stat la coadă să intre în cluburi. ”Sincer, merită! La ce distracţie e acolo, aş sta la coada asta”

Ce n-au avut în pandemie au încercat să recupereze acum. Tinerii au stat la coadă în faţa cluburilor din toată ţara, dornici de petrecere. Dar cum încă sunt restricţii, mulţi au fost nevoiţi să aştepte să se elibereze locuri în cluburi ca să poată intra. Asta însă nu i-a descurajat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.08.2021, 21:14

Vezi și

În Bucureşti, s-a stat la coadă pentru a prinde loc în club. Regulile de distanţare i-au ţinut pe mulţi la uşă, dar cum nimeni nu a vrut să renunţe la distracţie, tinerii au preferat să aştepte până s-au eliberat locuri.

Tânăr: ”Nu se merită să stau 15-20 de minute aşa, dar acuma n-am de ales”.

Tânăr: ”Am venit astăzi aici ca să mă distrez cu prietenii mei, să mai beau câte un cocktail, ceva, să mai aud nişte muzică, e ultimul weekend până la urmă, de vară. Sincer, merită să stau la coadă. La ce distracţie e acolo, aş sta la coada asta”.

Tânără: ”E ziua unui prieten de-al nostru. Coada merge destul de repede şi noi nu am prins-o, deci, a fost ok”.

Pe acelaşi subiect

Bătaie a fost și pe intrările la cluburile din Mamaia Nord

Situaţia a fost aceeaşi şi pe litoral. A fost bătaie mare pe intrarea în cluburile din Mamaia Nord, iar brăţara de acces, de câteva sute de lei nici măcar nu garanta intrarea. Motivul? Prea aglomerat înăuntru. Aşa că mulţi au fost nevoiţi să-şi schimbe planurile.

Deşi n-au putut să primească pe toată lumea, gazdele distracţiei spun că vara care se încheie a fost una extraordinară.

Reprezentant club: ”A fost superb, peste aşteptările noastre. Având în vedere condiţiile impuse, cred că este ok. Cred că nu numai pentru noi, pentru toată lumea”.

Cine a fost mai norocos şi a prins loc la distracţie a avut parte de un spectacol pe care nu-l va uita repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » În ultimul weekend de vară, tinerii au stat la coadă să intre în cluburi. ”Sincer, merită! La ce distracţie e acolo, aş sta la coada asta”