Antena Meniu Search
x

Curs valutar

În urmă cu trei ani, Kate şi William îşi uneau destinele! Lucruri inedite despre nunta regală

Pe 29 aprilie 2011, William şi Kate şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra

de Redactia Observator

la 29.04.2014 , 13:00

 În total, evenimentul a adunat la Londra peste un milion de oameni din toate colţurile lumii. Nunta de basm la care au fost prezenţi prinţi şi prinţese, regi şi regine a fost urmărită la televizor de un sfert din mapamond.

Totul a fost planificat la minut, iar programul a fost respectat fără abatere. Întregul eveniment a fost fără cusur, doar verigheta pe care William i-a oferit-o lui Kate a intrat cam greu pe inelarul miresei.

După ceremonie, aceasta şi-a lăsat buchetul de nuntă la Mormântul Soldatului Necunoscut de la Westminster Abbey, continuând astfel o tradiţie începută de către Regina Elisabeta şi de către alte mirese regale, inclusiv de mama Prinţul William, Diana, Prinţesă de Ţara Galilor.

Articolul continuă după reclamă

Casa de pariuri Ladbrokes a îngheţat pariurile în privinţa pălăriei Reginei după ce galbenul a devenit culoarea favorită cu o cotă de 10 la 11.

Un artist american a petrecut 80 de ore pentru a realiza un portret extrem de detaliat al cuplului regal. George Vlosic, 30 de ani, a realizat anterior portrete ale lui Barack Obama, Tiger Woods şi Beatles.

Spectaculoasa rochie de mireasă, creată de Sarah Burton, pe care Kate Middleton a purtat-o în ziua nunții a costat aproximativ 40.000 de lire.

Vârsta celor mai tinere domnişoare de onoare ale viitoarei prinţese: trei ani. Una dintre acestea este nepoata Camillei Parker Bowles, a doua soţie a prinţului Charles.

Şase foşti iubiţi ai lui William şi Kate au fost invitaţi la această nuntă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » În urmă cu trei ani, Kate şi William îşi uneau destinele! Lucruri inedite despre nunta regală