Antena Meniu Search
x

Încă o TRAGEDIE ROMÂNESCĂ în Italia! Un focşănean de 43 de ani A MURIT ASFIXIAT într-o cisternă pentru fermentarea vinului. IMAGINI DRAMATICE!

Încă o tragedie românească în Italia! Ieri dimineaţă, un român în vârstă de 43 de ani, care lucra în provincia Treviso, a murit asfixiat cu dioxid de carbon.

Încă o tragedie românească în Italia! Ieri dimineaţă, un român în vârstă de 43 de ani, care lucra în provincia Treviso, a murit asfixiat cu dioxid de carbon.

Daniel Alexandru Cojocaru şi-a găsit sfârşitul la locul său de muncă din localitatea Mareno di Pave. Bărbatul, care lucra de 17 ani la societatea de vinificaţie, a intrat într-un bazin în care fermentează vin specific italian – Prosecco, pentru efectuarea unor lucrări de mantenanță. 

Deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen, aerul nociv fiindu-i fatal. 

Pe acelaşi subiect

Colegii de serviciu l-au găsit la câteva minute, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

„Din nefericire… Astăzi…Șocați… am primit o veste îngrozitoare…Am pierdut un prieten un Tată un Soț cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi. Un om simplu cu un suflet mare. Un om deosebit… Din pacate viața se termină pentru unii.. mult prea repede…Condoleante familiei…Odihnește-te în pace…Daniel Alexandru Cojocaru", a scris un prieten pe pagina de Facebook a lui Daniel, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, însă există voci care spun că se încearcă mușamalizarea cazului.

Verişoara bărbatului, Cristina Gavrilă, purtătoare de cuvânt la ENET Focşani, bănuiește că e vorba de moarte suspectă și că autoritățile italiene vor să mușamalizeze cazul.

"Se pare că se încearcă mușamalizarea cazului. Un om cu experiența lui nu avea cum să greșească. El nu era om care făcea curățenie! Era un om de baza în firma unde lucra de 17 ani. Nu știu ce să fac! Ajutaţi-mă!", a scris Cristina Gavrilă pe pagina ei de Facebook

Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit şi avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Încă o TRAGEDIE ROMÂNESCĂ în Italia! Un focşănean de 43 de ani A MURIT ASFIXIAT într-o cisternă pentru fermentarea vinului. IMAGINI DRAMATICE!