Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu violent într-un bloc din Arad! Zeci de oameni au fost evacuați. Un bărbat a fost găsit mort în baia locuinței

Un incendiu violent a izbucnitt într-un bloc din Arad, zeci de locatari fiind evacuați.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 19:51

Un incendiu violent a izbucnitt într-un bloc din Arad, zeci de locatari fiind evacuați.

Focul a izbucnit, marţi după-amiază, într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje situat în cartierul arădean Confecţii, iar locatarii alarmaţi de degajările mari de fum au sunat la 112.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, echipajul de pompieri trimis a evacuat persoanele aflate în bloc care nu ieşiseră din apartamente, doi locatari fiind scoşi din locuinţe pe ferestre, cu ajutorul unei autoscări.

Pe acelaşi subiect

În urma intervenţiei la apartamentul cuprins de flăcări, un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat în baia locuinţei.

”Trei locatari, doi copii şi o femeie, au suferit o intoxicaţie uşoară cu fum şi au fost transportaţi la spital pentru îngriji”, a declarat Pleşca.

Incendiul a fost lichidat după câteva minute, fără a fi afectate de flăcări alte apartamente. Mai multe locuinţe au suferit, însă, pagube din cauza apei folosite la intervenţie şi a fumului dens.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul, iar la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti, pentru efectuarea cercetărilor.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Incendiu violent într-un bloc din Arad! Zeci de oameni au fost evacuați. Un bărbat a fost găsit mort în baia locuinței