Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în Capitală. Cinci familii din cartierul Rahova au rămas fără acoperiş deasupra capului

Flăcările au izbucnit în podul unei case şi s-au extins rapid la celelalte imobile. Pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia abia după două ore.

Vezi și

Flăcările au izbucnit în podul unei case şi s-au extins rapid la celelalte imobile. Pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia abia după două ore. Trei persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Eram cu copilul in casa si am auzit niste bubuituri, iesea fum. Si sotul mi-a zis sa iau copilul si sa ies afara din casa. Nu stiu cum am iesit, povesteşte una dintre persoanele din casele cuprinse de flăcări.

Femeia povesteşte îngrozită prin ce a trecut. Speriată de zgomotul puternic, şi-a luat nepotul de doar 1 an şi a ieşit într-un suflet din casă, doar cu hainele de pe ea. Alte patru familii, ale căror locuinţe au fost mistuite de flăcări, au trăit clipe dramatice. 

Fumul, flăcările şi sirenele maşinilor de pompieri i-au scos din case pe toţi locatarii de pe strada Davideşti din sectorul 5 al Capitalei. 

Focul a pornit de la acoperisul unei case si s-a extins la alte 4 locuinte din apropiere, pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati.

Pompierii au avut o misiune dificilă.

Alexandru Nemteanu, ISU Bucuresti-Ilfov:

Am actionat cu 5 autospeciale, autoscara, descarcerare si echipaj de prim ajutor. Foarte grea a fost interventia din cauza faptul ca sunt lipite si a fost dificil. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Dar trei persone au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de ajutorul medicilor. Pompierii trebuie să stabilească acum de la ce a pornit focul, dar şi valoarea pagubelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Capitală. Cinci familii din cartierul Rahova au rămas fără acoperiş deasupra capului