Antena Meniu Search
x

Incendiu în Balotești. Un depozit cu materiale de construcții s-a făcut scrum

A fost alertă în Baloteşti, în apropiere de București, după ce un puternic incendiu a cuprins o hală de 400 de metri pătaţi cu materiale de construcţii. Zece maşini de pompieri au intervenit iar misiunea a fost extrem de dificilă pentru că înăuntru erau depozitate şi substanţe inflamabile.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 13:34

Vezi și

A fost alertă în Baloteşti, în apropiere de București, după ce un puternic incendiu a cuprins o hală de 400 de metri pătaţi cu materiale de construcţii. Zece maşini de pompieri au intervenit iar misiunea a fost extrem de dificilă pentru că înăuntru erau depozitate şi substanţe inflamabile. Din fericire, nu au existat victime.

Zece autospeciale cu apa şi spumă, două autoscări şi un echipaj de descarcerare au pornit imediat în misiune. În momentul în care au ajuns pompierii, incendiul se manifesta violent cu flacară deschisă dar și cu degajări foarte mari de fum. De asemenea, focul risca să se extindă și la un bloc din apropiere.

Depozitul de 400 de metri pătraţi a ars ca o torţă. Pompierii au reuşit să stingă flăcările după câteva ore. Pagubele încă nu au fost evaluate. O anchetă va stabilii cauza producerii incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu în Balotești. Un depozit cu materiale de construcții s-a făcut scrum