Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator în Cernavodă! O clădire dezafectată a ars ca o torță, 15 familii au rămas fără un acoperiș

Incendiu devastator, seara trecută, în Cernavodă! O clădire dezafectată în care se adăposteau câţiva oameni ai străzii a fost mistuită de flăcări uriaşe. O femeie a fost scoasă în ultimul moment din interior şi transportată la spital cu arsuri grave.

Vezi și

Incendiu devastator, seara trecută, în Cernavodă! O clădire dezafectată în care se adăposteau câţiva oameni ai străzii a fost mistuită de flăcări uriaşe. O femeie a fost scoasă în ultimul moment din interior şi transportată la spital cu arsuri grave. Trei ore s-au luptat pompierii cu focul violent, pornit, se pare, de la o lumânare. Totul s-a petrecut într-un complex în care, la sfârşitul lunii august, a avut loc un incendiu aproape identic. 15 familii care locuiau acolo ilegal au rămas atunci fără un acoperiş deasupra capului.

Ora 18.30. În zona barăcilor din Cernavodă, flăcările se ridică până la cer. 40 de pompieri se luptă cu incendiul violent, iar autospecialele vin una după alta, pentru a suplimenta necesarul de apă.

Chiar femeia evacuată este cea care a apucat să dea alarma la 112. A rămas, însă, apoi, captivă în clădirea dezafectată. Pompierii au reuşit să o scoată în ultima clipă, pe geam, şi au predat-o medicilor, care au dus-o la spital cu multiple arsuri.

Trei ore a durat intervenţia pompierilor.

Hala formată din 15 camere făcea parte dintr-un ansamblu dezafectat, iar o altă clădire din apropiere a ars la sfâşirtul lunii august. Atunci, aproape 50 de persoane care locuiau acolo ilegal au rămas pe drumuri.

Pompierii au deschis o anchetă şi urmează să se stabilească cu exactitate de la ce a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Cernavodă! O clădire dezafectată a ars ca o torță, 15 familii au rămas fără un acoperiș