Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Incendiu în Chiajna, în apropiere de Militari Residence. Flăcările au cuprins vegetaţia uscată pe o distanţă de aproape 50.000 mp

Pompierii de la ISU București-Ilfov intervin joi pentru a stinge un incendiu puternic, care se manifestă cu flacără și degajări mari de fum la vegetație uscată în localitatea Chiajna, județul Ilfov.

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 14:30

- Fii Observator

UPDATE: Incendiul din Chiajna este lichidat. În urma evenimentului nu au fost victime. Suprafața afectată este de aproximativ 50.000 mp. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat și lichidat fără a se propaga la clădirile din împrejurimi.

Intervenția pompierilor se face pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, pe str. Sergent Ilie Petre, din Chiajna, județul Ilfov. Sunt alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La ora transmiterii știrii, incendiul se manifestă cu mai multe focare, cu flacără deschisă și degajări de fum, pe o suprafață de aproximativ 2500 mp.

Articolul continuă după reclamă

Pentru asigurarea necesarului de apă, s-a suplimentat dispozitivul de intervenție al pompierilor cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Incendiu în Chiajna, în apropiere de Militari Residence. Flăcările au cuprins vegetaţia uscată pe o distanţă de aproape 50.000 mp