Antena Meniu Search
x

Video Incendiu într-un bloc din Galați, după ce un locatar a lăsat o lumânare aprinsă. Bărbatul a reușit să se salveze în ultima clipă

Un bărbat de 72 de ani, din Galaţi, a reuşit să iasă în ultima clipă din locuinţa sa, care fusese înghiţită de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă de bărbat şi lăsată nesupravegheată.

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 08:48

Vezi și

Alarma s-a dat ieri după-amiază, într-un apartament situat la primul nivel al unui bloc cu patru etaje. Flăcările au pornit din sufragerie şi au înghiţit rapid întreaga cameră.

Înăuntru se afla doar proprietarul. Când s-a trezit cu apartamentul în flăcări şi inundat de fum, bărbatul a suferit un atac de panică. A reuşit să se îmbărbăteze şi a ieşit din casă înainte de a fi doborât de fumul înecăcios. Pompierii au reușit să localizeze flăcările înainte ca incendiul să se extindă şi la alte apartamente.

 Eugen Chiriţă: ISU Galaţi Am acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime. În fapt, nu sunt victime. Incendiul a fost localizat doar în zona sufrageriei, afectând doar o cameră prin incendiu, restul locuinţei afectată doar de fum.

Apartamentul a fost serios avariat. Acum, bărbatul va fi nevoit să stea la rude până va reuşi să-l renoveze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Galați, după ce un locatar a lăsat o lumânare aprinsă. Bărbatul a reușit să se salveze în ultima clipă