Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un bloc din Tecuci. Sunt două victime, iar 21 de oameni, între care şi patru copii, au fost evacuaţi

Incendiu într-un bloc din Tecuci. Două persoane au fost rănite, fiind teansportate la spital, iar 17 adulţi şi 4 copii au fost evacuaţi din cauza fumului.

Incendiu într-un bloc din Tecuci. Două persoane au fost rănite, fiind teansportate la spital, iar 17 adulţi şi 4 copii au fost evacuaţi din cauza fumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat, sâmbătă, pentru news.ro, că un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Aleea Plopilor din municipiul Galaţi, mai multe echipaje fiind trimise la locul intervenţiei.

Proprietarul apartamentului, un bărbat de 70 de ani, a suferit arsuri la mâini, iar un vecin de 46 de ani care a sărit să-l salveze a fost şi el rănit. Bărbatul are arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corporală. Cele două victime au fost transportate la spital.

Două tinere, de 17 şi 20 de ani au suferit atac de panică, iar o femeie de 60 de ani, asmatică, a suferit insuficienţă respiratorie.

De asemenea, preventiv, din cauza fumului, 17 adulţi şi 4 copii au fost evacuaţi.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele incendiului, acestea urmând a fi stabilite după lichidarea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Tecuci. Sunt două victime, iar 21 de oameni, între care şi patru copii, au fost evacuaţi