Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu într-un bloc turn din Arad: O persoană a fost rănită. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de persoane au fost evacuate sâmbătă seara din locuințe din cauza unui incendiu care a izbucnit la etajul 5 al unui bloc turn din Arad. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 72 de ani, a fost găsit cu arsuri la mâini și față, fiind dus la spital.

de Redactia Observator

la 23.12.2023 , 21:34

Potrivit ISU Arad, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje din Arad.

30 de persoane au fost evacuate

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, la nivelul unei saltele, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Articolul continuă după reclamă

„În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, transmite ISU Arad.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii arădeni au acționat pentru protecția persoanelor din apartamentele învecinate și ventilarea casei scării. Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat în siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompieri, iar la ora transmiterii știrii se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc turn din Arad: O persoană a fost rănită. 30 de oameni s-au autoevacuat