Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la Cluj, la un depozit de piese auto. Un pompier a leşinat în timpul luptei cu flăcările. A fost scos de colegi din mijlocul văpăilor şi dus la spital

Noapte de foc la Cluj. Un incendiu a pus pe jar întreg oraşul. Un depozit de piese auto a ars ca o torţă şi mai bine de 50 de pompieri din mai multe judeţe s-au luptat cu vâlvătaia şi fumul. Flăcările s-au extins şi la două case: o bătrână s-a salvat din ghearele focului, iar un copil a reuşit să iasă din locuinţă în ultima clipă. În timpul misiunii dramatice, un pompier a leşinat.

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 19:18

Vezi și

Lupta cu flăcările a adus un pompier în pragul leşinului. Salvatorul a fost scos de colegi din mijlocul văpăilor şi dus la spital, după ce a inhalat fum. Incendiul a izbucnit la lăsarea întunericului şi a înghiţit rapid depozitele de piese auto de la marginea oraşului Cluj-Napoca.

În hale erau vopseluri şi uleiuri care au înteţit flăcările uriaşe. Întreg cartierul a fost acoperit de un nor negru de fum, iar oamenii au intrat în panică. Au fost avertizaţi de pericol şi printr-un mesaj RO Alert. captura din folder Coloana uriaşă de fum a fost vizibilă din tot oraşul

Martor: În cinci minute a luat foc din spate casa şi a luat şi garajul din spate, la care cade acoperişul şi tot.

Martor: Numai fum am văzut, când am venit deja erau veniţi pompierii.

Pe acelaşi subiect

Văpaia s-a extins şi la două case din apropiere. O bătrână bolnavă s-a salvat în ultima secundă din flăcările uriaşe. Şi un copil a reuşit să  iasă singur.

Ruda victimei: S-a extins spre casa mătuşii mele. Doresc să văd dacă ea se simte bine.

Bărbat: Copilul a ieşit din casă, am scos câinele din casă, restul sunt materiale. Dacă au ars, n-am ce face. Mulţumesc lui Dumnezeu, copilul a ieşit din casă.

Localnicii, avertizaţi printr-un mesaj RO Alert

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi. Cinci maşini au fost distruse. Peste 50 de pompieri s-au luptat ore bune cu vâlvătaia. Salvatorii au rămas peste noapte să se asigure că flăcările nu vor izbucni din nou.

Paul Olar, purtător de cuvânt ISU CLUJ: A fost de asemenea ridicată capacitatea de interventie la nivelul intregii unităţi. Suntem totodată sprijiniţi de către pompieri sosiţi de la Inspectoratele din judeţele Alba, Sălaj şi Bistriţa Năsăud.

Ioan Moldovan, şef ISU Cluj: L-aş descrie ca un incendiu mare. Un incendiu care din punctul meu de vedere a produs destule pagube.

Chiar şi primarul oraşului a venit rapid la locul nenorocirii. Localnicii spun că focul ar fi pornit de la o brutărie din zonă. Pompierii urmează să stabilească cauza exactă a incendiului şi să inventerieze pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu la Cluj, la un depozit de piese auto. Un pompier a leşinat în timpul luptei cu flăcările. A fost scos de colegi din mijlocul văpăilor şi dus la spital