Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la o cabană din Sibiu în care dormeau zeci de copii aflați în tabără

Au fost clipe de groază, ieri, în localitatea Râu Sadului din judeţul Sibiu, unde o cabană a fost cuprinsă de flăcări. Înăuntru se aflau zeci de copii aflaţi în tabără dar şi trei îngrijitori care îi supravegheau pe micuţi. Din fericire au reuşit să iasă la timp şi s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 08:13

Vezi și

Incendiul a izbucnit chiar înainte să se crape de ziuă. În cabană se aflau 49 de copii de clasele întâi şi a doua şi cei trei supraveghetori. Până la sosirea pompierilor, focul deja se extinsese.

Sg.maj. Andreea Ștefan, ISU Sibiu: "La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, la acoperişul cabanei pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi."

Incendiul nu s-a soldat cu victime

Din fericire, toate persoanele evacuate au scăpat nevătămate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Micuţii veniţi în tabără s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Toţi au fost preluaţi ulterior de părinţi.

Cabana din Râu Sadului este faimoasă, în zonă, pentru taberele organizate aici. Minea Daniel Dumitru, primar comunei Râu Sadului: "Ei sunt nişte oameni serioşi, se ocupă de ani de zile de aşa ceva. Sunt primii promotori ai turismului în Râu Sadului, de douăzeci de ani cred că fac cazările acestea în regim de tabere."

Se pare că focul ar fi pornit de la un cablu defect sau neizolat corespunzător care a produs un scurtcircuit. Au ars atât acoperişul, cât şi o mare parte din etajul superior al clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu la o cabană din Sibiu în care dormeau zeci de copii aflați în tabără