Antena Meniu Search
x

Incendiu la Spitalul Municipal din Timişoara. O persoană a fumat la baie, 4 mașini de pompieri au venit

Momente de panică la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce în unitatea medicală a fost sesizat miros de fum. O persoană a fumat într-o toaletă iar pompierii au intervenit prompt cu 4 austospeciale.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 14:49

Vezi și

Pompierii au fost chemaţi, de urgenţă, vineri la Spitalul Municipal din Timişoara pentru a stinge un incendiu. Potrivit surselor Observator, o persoană ar fi fumat într-o toaletă. Un coș de gunoi din vestiarul personalului a luat foc. 4 mașini de pompieri au venit aici în primă fază. Urmează ca o echipă a ISU Timiş să stabilească de la ce a pornit focul şi cine se face vinovat. 

Intervenţie a pompierilor la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost sesizat miros de fum

Pompierii veniți cu 4 autospeciale au găsit un coş incendiat, într-o baie la demisol. Nu a fost necesară evacuarea spitalului şi nimeni nu a avut de suferit. Potrivit reprezentanţilor ISU Timiş, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa miros de fum. Pompierii au intervenit prompt şi au identificat un coş ars, într-o baie aflata la demisolul clădirii. Nu a fost nevoie să fie evacuat spitalul si nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu la Spitalul Municipal din Timişoara. O persoană a fumat la baie, 4 mașini de pompieri au venit