Antena Meniu Search
x

Incendiu la subsolul unui bloc din Cluj, unde era depozitată o jumătate de tonă de gunoi

Un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc de locuinţe din municipiul Cluj Napoca. Acolo erau depozitate aproximativ 500 de kilograme de deşeuri. 

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 12:02

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă, în subsolul unui bloc de locuinţe situat pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca. Conform pompierilor care au intervenit pentru stingerea focului, au ars deşeuri acumulate într-un spaţiu dezafectat.

„La faţa locului au acţionat o autospecială pentru stingerea incendiilor şi, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit o cantitate de aproximativ 500 kg de deşeuri care ardeau într-una dintre cele trei încăperi ale subsolului blocului de locuinţe. Pompierii au lichidat flăcările în aproximativ 40 de minute, după care au acţionat pentru identificarea şi stingerea focarelor ascunse”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, potrivit News

Conform sursei citate, în urma incendiului nu au existat persoane care să solicite consult medical. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de la focul lăsat aprins de către oameni ai străzii care se adăpostesc în subsolul blocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu la subsolul unui bloc din Cluj, unde era depozitată o jumătate de tonă de gunoi