Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Bucureşti. Pompierii au evitat la secundă producerea unei explozii

Incendiu puternic, seara trecută, în centrul Capitalei. O casă a fost cuprinsă de foc, iar flăcările au cuprins şi un imobil din apropiere. Fumul a afectat alte două clădiri. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale pentru a stinge incendiul. Au reuşit să scoată la timp cinci butelii dintr-o locuinţă. Din fericire nu au fost victime. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.03.2022, 08:23

Vezi și

Flăcările au cuprins mai întâi o vilă cu un etaj, care era în construcţie. S-au extins apoi la balconul unei clădiri învecinate. În momentul în care incendiul s-a extins la cel de-al doilea imobil, pompierii au fost nevoiţi să suplimenteze forţele de intervenţie. Zece autospeciale au fost trimise, iar circulaţia în zonă a fost complet blocată.

Pompierii au reuşit să scoată la timp cinci butelii

Un bărbat de 54 de ani a fost evacuat din al doilea imobil cuprins de flăcări. Într-una dintre locuinţe, pompierii au găsit 5 butelii de gaz pe care le-au scos rapid, evitând producerea unei explozii. Fumul gros a cuprins toată zona.

''Veneam de la studii și am văzut fumul foarte negru și înalt m-am speriat să nu fie chiar locuința mea.''

Pe acelaşi subiect

''Flăcări foarte, foarte mari. Degajă chiar și la 200 și ceva de metri căldură.'' 

''Era riscul să ia foc o conducta acolo între case.''

Incendiul a pornit de la casa cu un etaj şi s-a  extins în doar câteva minute la vila cu două etaje de lângă. În doar o ora 4 imobile au fost afectate de incendiu, iar pompierii au fost nevoiţi să trimită echipe de căutare într-un bloc cu 4 etaje aflat în apropiere  Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. Vila de la care a pornit a rămas fără faţadă şi acoperiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Bucureşti. Pompierii au evitat la secundă producerea unei explozii