Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic într-un bloc din Braşov. Oamenii au fugit cât i-au ţinut picioarele de teama vâlvătăii: "Dormeam. M-am speriat. Ieşea un fum gros negru"

Clipe de panică, ieri după-amiază, într-un bloc din Braşov. Zeci de locatari au fost evacuaţi, după ce la etajul 1 al clădirii a izbucnit un incendiu puternic. Pentru a putea stinge flăcările uriaşe, pompierii au fost nevoiţi să spargă o uşă metalică armată. Din cauza fumului dens, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.06.2023, 08:41

Vezi și

Incendiu a izbucnit ieri, în jurul prânzului. Dormitorul unui apartament de la etajul 1 al blocului s-a aprins ca o torţă, iar locatarii au dat alarma. 

"Incendiul a izbucnit la etajul 1. În scurt timp, întreaga casă a scării şi mai multe apartamente au fost inundate cu fum dens", a transmis Claudiua Loghin, reporter Observator. 

Din fericire, nimeni nu era acasă în acel moment. 

Florin Florea, ISU Braşov: S-a deblocat uşa şi s-a găsit un început de incendiu în apartament, în dormitor unde se afla în dezvoltare. S-au evacuat locatarii, aproximativ 15 locatari din bloc. A fost puţin dificilă din cauza uşii, deoarece avea mai multe sisteme de blocare. 

Pe acelaşi subiect

Speriaţi şi doar cu ce aveau pe ei, oamenii au fugit cât i-au ţinut picioarele de teama vâlvătăii şi a fumului.

Reporter: Ce s-a întâmplat doamnă?

Locatară: Nu ştiu. Ei i s-a făcut rău. Nu ştiu, eu stau la patru. Dormeam. M-am speriat că nu ştiam ce s-a întâmplat. 

Locatară: I-am bătut cu putere în uşă, dar nu mi-a răspuns. Era deja fum pe casa scării. Am zis hai să-i dau mască. Ştiu că e bolnavă. 

Locatară: Eram pe scări. Eu stau pe partea asta şi a venit fumul la mine. Şi atunci eu am auzit lumea zicând "daţi telefon la pompieri". 

Locatară: Când am ajuns aici ieşea un fum gros negru. Când a început să iasă flăcările, dacă lua foc şi polistirenul, pe izolaţie, atunci lua foc tot exteriorul. 

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza intoxicării cu fum. Pompierii încearcă acum să afle de la ce a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic într-un bloc din Braşov. Oamenii au fugit cât i-au ţinut picioarele de teama vâlvătăii: "Dormeam. M-am speriat. Ieşea un fum gros negru"