Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la incineratorul de deșeuri Eco Burn din Prahova. Localnicii, avertizați prin RO-Alert

Incendiu şi la incineratorul de deșeuri Eco Burn din Prahova. Un fum negru, gros a fost vizibil de la kilometri distanţă. Localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert să nu se apropie de zonă și să țină geamurile caselor închise. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.07.2022, 19:57

Vezi și

Fumul negru a fost sesizat in jurul orei 16. Vorbim de mai multe deșeuri depozitate in interiorul si in exteriorul clădirii, care au fost cuprinse de flăcări. Autoritățile locale au inițiat și un mesaj RO-Alert, pentru a atenționa populația referitor la degajările mari de fum. 

Până în acest moment nu sunt victime. Nu este prima oară când un astfel de incendiu are loc pe platforma Eco Burn, din Negoiești, județul Prahova. 

În vara anului trecut, o hală de depozitare a societății a ars pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri. La acea vreme, reprezentanții societății au precizat ca focul a fost pus intenționat. Mai bine de 35 de ore le-a luat pompierilor sa stingă focul atunci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la incineratorul de deșeuri Eco Burn din Prahova. Localnicii, avertizați prin RO-Alert