Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic lângă o staţie de gaze din Hunedoara

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de fier vechi din Hunedoara. Înăuntru se aflau maşini vechi, dar şi butelii care au explodat, iar oamenii din zonă spun că bucăţile de metal au ajuns până în gospodăriile lor, la zeci de metri.

de Redactia Observator

la 03.11.2018 , 10:46

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de fier vechi din Hunedoara. Înăuntru se aflau maşini vechi, dar şi butelii care au explodat, iar oamenii din zonă spun că bucăţile de metal au ajuns până în gospodăriile lor, la zeci de metri. Pericolul a fost şi mai mare, deoarece puţin a lipsit ca flăcările să ajungă la o staţie de transport a gazelor naturale aflată în apropiere, care putea sări în aer.

Focul a izbucnit în curtea unei firme de fier vechi din localitatea Peştiş. Rând pe rând, buteliile care se aflau înăuntru au explodat. Iar bucăţi din maşinile dezmembrate au fost aruncate la zeci de metri. Fumul gros şi zgomotul puternic i-au alarmat pe localnici. 

La 30 de metri de locul incendiului se află şi o staţie a companiei Transgaz, pe unde trece o conductă care transportă gazul la combinatul siderurgic, în Hunedoara. 

Vezi și

La scurt timp, pompierii au ajuns cu maşinile de intervenţie.

Oamenii spun că le-au atras atenţia celor de la depozitul de fier vechi să nu mai ţină acolo deşeuri periculoase, dar nu s-a schimbat nimic. Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul. Pompierii fac acum cercetări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic lângă o staţie de gaze din Hunedoara