Antena Meniu Search
x

Incendiu teribil la un adăpost de animale din Suceava. 30 de păsări au fost ucise de flăcări, proprietara a ajuns la spital cu arsuri

Incendiu la un adăpost de animale din localitatea Rădășeni, judeţul Suceava. În incendiu au pierit 30 păsări de curte, iar proprietara a fost transportată la spital cu arsuri.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 08:49

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața la un adăpost de animale din localitatea Rădășeni, județul Suceava. Proprietara a fost transportată la spital cu arsuri.

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni intervin vineri dimineața cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Rădășeni.

30 de păsări au murit

La sosirea echipajelor ardea generalizat un adăpost de animale cu pericol de propagare la un autoturism și la casa de locuit din apropiere, potrivit ISU Suceava. A ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați și s-a degradat autoturismul în proportie de aproximativ 30%.

În incendiu au murit 30 păsări de curte. Proprietara în vârstă de 52 de ani a suferit arsuri la mâini și este transportată de echipajul SMURD la spital.

Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Incendiu teribil la un adăpost de animale din Suceava. 30 de păsări au fost ucise de flăcări, proprietara a ajuns la spital cu arsuri