Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la o casă din Bucureşti: 4 persoane s-au autoevacuat în ultimul moment. Focul ar fi pornit de la panourile fotovoltaice

A fost panică seara trecută, în sudul Capitalei. Flăcările au cuprins acoperişul unei clădiri cu parter şi etaj, iar patru oameni au fost prinşi în casă. Din fericire, aceştia s-au autoevacuat la timp, înainte ca focul să se extindă. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 20.02.2024, 08:31

Vezi și

Alarma s-a dat la scurt timp după miezul nopţii, pe Şoseaua Giurgiului din Capitală. Patru persoane se aflau în interiorul clădirii cuprinse de flăcări. O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc pentru stingerea incendiului, care a izbucnit la nivelul acoperişului clădirii. Patru persoane care se aflau în aceasta, s-au autoevacuat. Zeci de salvatori, cu mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările şi pentru a opri extinderea focului.

Aproximativ 400 de metri pătraţi s-au făcut scrum

"A fost o intervenţie dificilă datorită sarcinii termice mari, suprafeţei mari şi a faptului că s-a lucrat la înălţime. Nu s-a extins în partea de jos a clădirii, însă a fost afectată de apa folosită pentru intervenţie", a declarat Ştefan Olteanu, ISU Bucureşti-Ilfov. O parte din apa folosită de pompieri pentru stingerea incendiului a ajuns în mijlocul străzii, îngreunând astfel traficul rutier.

Aproximativ 400 de metri pătraţi s-au făcut scrum. Oamenii spun că incendiul a pornit de la panourile solare instalate pe acoperiş, însă asta urmează să fie stabilit de pompierii, care au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la o casă din Bucureşti: 4 persoane s-au autoevacuat în ultimul moment. Focul ar fi pornit de la panourile fotovoltaice