Antena Meniu Search
x

Incendiu violent la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia. Două cadre medicale au suferit arsuri pe mîini şi pe picioare

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5, într-un salon de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5, într-un salon de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, două cadre medicale necesitând îngrijiri, una fiind cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe mâini şi picioare, iar alta fiind intoxicată cu fum.

Incendiul, izbucnit la câteva ore după ce pompierii au desfăşurat un exerciţiu în unitatea spitalicească, s-a produs într-un salon situat la etajul al II-lea, nefiind necesară evacuarea bolnavilor din celelalte saloane. Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, locotenent Alina Marescu, a menţionat că în salon se aflau două persoane, din care una era decedată înainte de izbucnirea focului.

Cauza izbucnirii focului a fost o lumânare aprinsă pentru pacientul decedat. Incendiul a fost lichidat la scurt timp. Un număr de 15 pompieri au intervenit cu două autospeciale şi o autoscară.

În cursul zilei de vineri, pompierii din Alba Iulia au efectuat un exerciţiu privind stingerea unui incendiu la SJU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia. Două cadre medicale au suferit arsuri pe mîini şi pe picioare