Antena Meniu Search
x

Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni, soldat cu 11 răniți, dintre care 5 în stare gravă. Un utilaj a explodat

Un incendiu a izbucnit la o staţie de reciclare de lângă Bucureşti: un utilaj a luat foc la o hală situată în Popeşti-Leordeni. 11 oameni sunt răniţi, dintre care 5 au suferit arsuri grave. Din păcate, la Spitalul de Arşi din Capitală nu există la ora actuală paturi libere.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 16:16

Vezi și

Un incendiu  a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni. Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Potrivit unor surse, în malaxorul de reciclare au fost introduse tuburi de deodorant, fixativ și s-a declanșat o explozie.

11 persoane au fost rănite în urma incendiului izbucnit în interiorul unei hale de reciclare din localitatea Popești Leordeni. Potrivit unor surse Observator, sunt 5 persoane cu arsuri, intubate, o persoană cu arsuri, dar în stare stabilă și 5 oameni intoxicate, dintre care 4 au refuzat internarea. 

Victimele au fost transportate la spitalele Bagdasar Arseni, Floreasca și Sfântul Ioan. În total 7 pacienți au fost transportati la spital: unul expus la fum și sase arși.La Spitalul de Arşi din Capitală nu există la ora actuală paturi libere. Pentru stingerea incendiului au intervenit 8 autospeciale şi 7 autospeciale SMURD.  

FOTO: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni, soldat cu 11 răniți, dintre care 5 în stare gravă. Un utilaj a explodat