Antena Meniu Search
x

Video cu incendiul uriaş la blocul din Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar e de negăsit (Video)

Peste 100 de pompieri au intervenit în miezul nopţii pentru stingerea unui incendiu uriaş izbucnit la un bloc de locuinţe din Bucureşti.

Peste 100 de pompieri au intervenit în miezul nopţii pentru stingerea unui incendiu uriaş izbucnit la un bloc de locuinţe din Bucureşti.

2 persoane au fost duse la spital, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, iar alte 7 persoane au fost tratate la faţa locului. De asemenea, 2 pompieri au avut nevoie de atenţia medicilo.

Potrivit IGSU, s-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezvoltatorul proiectului imobiliar din care face parte blocul, de negăsit

În urmă cu 5 ani, Primaria sectorului 5 a demarat un proiect pentru constructia unui bloc de locuinte sociale, impreuna cu un dezvoltator. 50 de familii au incheiat precontracte la notar şi au platit direct la dezvoltator. Ioniță Ilie se numeşte dezvoltatorul şi momentan este de negăsit. Ar fi plecat in străinătate, în Turcia, însă uniele persoane spun că l-ar fi văzut la incendiu şi apoi a fugit.

Mai mult, se par că locatarii nici nu au contracte de vanzare cumparare pe locuintele respective.

Poliţia continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Video cu incendiul uriaş la blocul din Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar e de negăsit (Video)