Antena Meniu Search
x

Incendiul de la shaormeria Dristor Kebap putea provoca o tragedie la blocurile vecine. Locatarii sunt furioși: ”Sunt terminată, am urlat”

Restaurantul Dristor Kebap, situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Capitală, a luat foc miercuri dimineață, declanșand panică printre locuitorii blocurilor învecinate. Focul a afectat și fațada unui bloc vecin, acoperit cu polistiren. 

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 16:30

  • FOTO și VIDEO. Incendiu la cel mai mare restaurant Dristor Kebap din București.
  • Locatarii din două blocuri învecinate au fost evacuaţi. Faţada unui bloc a fost afectată de incendiu.
  • Două persoane, angajaţi ai restaurantului au necesitat îngrijiri medicale.

Cele două blocuri au fost evacuate iar două persoane, angajaţi ai restaurantului, au avut nevoie de îngrijiri medicale. O angajată a povestit cum dintr-o dată a ieșit o flacără mare de la un cuptor, apoi au fugit cu toții afară. Locuitorii din zonă spun că sunt revoltați din cauza restaurantului împotriva căruia au făcut numeroase plângeri. Martorii au filmat panicați cum flăcările s-au extins de la restaurant la cele două blocuri izolate. 

"Dristor fraților, chemați pompierii! Am rămas și nemâncat. Mamă, frate ești nebun?! Se extinde tot!”, a reacționat un martor care a filmat incendiul de la Dristor Kebap. ”Uite a luat și polisterenul de pe bloc. Chemați pompierii mai repede că uite ajunge la apartamente!” țipă un al doilea martor care a filmat în zonă. 

De ce a lua foc unul dintre cele mai mari restaurante Dristor Kebap din Capitală

”Am văzut, e pandemie, e ora 22, toată lumea închide, dar ăsta funcționează non-stop. Nu-i mai satură lumea. Nimeni din blocurile astea două nu vor shaormerie aici. Toată lumea face reclamație și la primărie și la mediu. Mirosul de la carne este foarte puternic. Și pentru că a funcționat în continuu. Asta e, a luat foc, s-a stricat ceva pe la un aer condiționat sau pe la un ventilator. Da, exagerează. Nu poți 24 din 24 să ții ditamai shaormeria. Aia a fost proiectată alimentară, nu shaormerie. Asta e. A fost flacară foarte puternică deasupra. Flacără de 2 metri și ceva.” a relatat un martor pentru Antena 3. 

Pe acelaşi subiect

”Sunt locatar chiar în acest bloc. Sunt terminată, am urlat când am văzut flăcările. Am ieșit afară și încă nu venise poliția. Atâtea reclamații și sesizări ce am făcut. Au pus reclamă de nu mai vedeam afară. Când aerisesc vine miros de mâncare și zgomot de la hote.” a povestit o altă locatară căreia i s-a făcut rău din cauza panicii. 

”Era o flacară mică la cuptor și dintr-o dată a bufnit o flacără mai mare, dar nu știm ce s-a întâmplat că am plecat unu în stânga unu în dreapta” a povestit pentru Antena 3 o angajată a restaurantului. 

Restaurantul afectat este unul dintre cele mai mari restaurante Dristor Kebap din Capitală. Dristor Kebap, reţeau de shaormerii lansată în urmă cu peste 20 de ani, a deshis anul trecut o nouă unitate în Militari și a ajuns la o reţea de peste 10 shaormerii. Compania care le operează a avut afaceri de 24 milioane de lei în 2018, potrivit ZF.

”Incendiul s-a produs în interiorul restaurantului şi s-a existins şi pe acoperişul acestuia. Faţada unui bloc din apropriere a fost afectată de incendiu. S-a intervenit cu 14 autospeciale", au precizat reprezentaţii pompierilor. Incendiul a fost lichidat de echipele de intervenţie, iar în prezent se fac cercerări pentru stabilirea cauzei ce a dus la producerea acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incendiul de la shaormeria Dristor Kebap putea provoca o tragedie la blocurile vecine. Locatarii sunt furioși: ”Sunt terminată, am urlat”