Antena Meniu Search
x

Video Începe bătălia târgurilor de Crăciun din ţară. Unde se simte cel mai autentic spiritul sărbătorilor

Începe bătălia târgurilor de Crăciun din toată ţara la Observator! Aflăm împreună cine oferă cele mai frumoase experienţe vizitatorilor şi unde se simte spiritul sărbătorilor cât mai autentic. Aşa că vă invităm să urmăriţi în fiecare seară reportajele noastre de la târgurile din Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj. La final, puteţi vota pe site-ul nostru, observatornews.ro, târgul preferat!

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 19:59

Vezi și

Atracţia principală a târgului din Drumul Taberei este cu siguranţă roata panoramică, care are un milion de luminiţe şi cabine care se rotesc in două direcţii. Are 33 de metri înălţime, iar un bilet costă 25 de lei. 

La fel de mulţi oameni aşteaptă să urce în roata înaltă de 36 de metri de la târgul din Piaţa Constituţiei. Preţul unui bilet este, la fel, de 25 de lei. O cabină VIP poate fi închiriată pentru 200 de lei timp de 30 minute, iar turiştii primesc, de aceşti bani, chiar şi prosecco.

Ce reacţii au turiştii de la târgurile din Capitală 

"Preţurile sunt exagerat de mari pentru un targ de craciun. La absolut orice", a declarat o turistă din Piaţa Constituţiei. "Târgul imi place cum e aranjat, preţurile sunt foarte mari", a spus şi o participantă la târgul din Drumul Taberei. 

La ambele târguri, un pahar de vin fiert costă 10 lei. La mâncare, însă, diferenţele de preţ sunt majore. O porţie de pomana porcului, cu mămăligă si murături, costă în Drumul Taberei până la 55 de lei, spre deosebire de Piata Constituţiei, unde am găsit o porţie chiar şi cu 25 de lei - ce-i drept, ceva mai mică. Târgul din Piaţa Constituţiei iese pe plus la capitolul căsuţe cu dulciuri, acadele şi decoraţiuni. Patinoarul însă ar putea fi un minus.

Cea mai emoţionantă experienţă pentru copii rămâne, indiferent de târg, întâlnirea cu Moş Crăciun. "Cu toată inima le doresc un Crăciun fericit si sărbători frumoase. Toate lucrurile bune la dumneavoastră acasă să se adune!", a transmis Moş Crăciun de la târgul din Drumul Taberei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Începe bătălia târgurilor de Crăciun din ţară. Unde se simte cel mai autentic spiritul sărbătorilor