Antena Meniu Search
x

Începe betonarea Pasajului Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au început lucrările de armare la Pasajul Doamna Ghica, iar în circa două săptămâni va începe betonarea. Edilul general a adăugat că Pasajul va fi deschis, din toamnă, circulaţiei.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 16:26

"Lucrări de armare la Pasajul Ghica. În aproximativ două săptămâni începe betonarea. Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulaţiei", a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Pe 29 martie, Autorităţile din Bucureşti anunţat că a fost finalizată montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar pe 1 aprilie a fost deschisă în zonă circulaţia pentru tramvaie.

Traficul rutier va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. "Lucrările de investiţii se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci", a afirmat atunci Nicuşor Dan. Municipalitatea promite că şoferii care au îndurat timp de patru ani aglomeraţia vor scăpa de chin.

În aproximativ două luni, podul ar trebui să fie pregătit pentru ultimele retuşuri: sisteme de scurgere şi de iluminat şi ziduri de protecţie. Linia de tramvai ar urma să fie montată peste doi ani, pe mijlocul pasajului, în locul a două benzi de circulaţie. Atunci vor începe alte lucrări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Începe betonarea Pasajului Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației