Antena Meniu Search
x

Inconștiența la volan i-a ucis copilul de 4 ani. O mamă din Caraş a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu

Tragedie în judeţul Caraş-Severin, după ce o tânără de 27 de ani s-a urcat la volan deşi nu avea permis. Femeia şi-a luat cei patru copii în maşină şi, în timp ce conducea pe un drum din localitatea Cornereva, s-a răsturnat într-un pârâu. Unul dintre micuţi a murit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.08.2021, 11:59

Inconștiența la volan i-a ucis copilul de 4 ani. O mamă din Caraş a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu - Arhivă / Imagine ilustrativă

Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată, sâmbătă, despre un accident rutier produs pe un drum județean din Caraș-Severin, localitatea Cornereva, o maşină răsturnându-se într-un pârâu.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului s-a aflat o femeie de 27 de ani, din Cornereva, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

"Astăzi (ieri. n.r.), la ora 12.00, Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe DJ 608. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un autoturism răsturnat într-un pârâu de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva.

Ulterior, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare", au mai transmis reprezentanții Poliției Caraș-Severin, potrivit Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul din Cornereva

Din fericire, ceilalți trei copii nu au fost răniți. Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În prezent s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Inconștiența la volan i-a ucis copilul de 4 ani. O mamă din Caraş a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu