Antena Meniu Search
x

Incredibil! S-au născut cu simbolul APOCALIPSEI! Când vine sfârşitul lumii

Un caz din Turcia uimeşte o lume întreagă! În urmă cu 10 zile, s-au născut gemenii care poarta pe corpuirle lor simbolurile sfârşitului lumii

Un caz din Turcia uimeşte o lume întreagă! În urmă cu 10 zile, s-au născut gemenii care poartă pe corpuirle lor simbolurile sfârşitului lumii

Aceştia au văzut lumina zilei în Aydin şi, deşi la prima vedere semnele celor doi micuți par fără nicio logică, ele de fapt sunt niște simboluri reprezentative, care apar menționate în Biblie. Este vorba despre două crenguțe de măslin și două sfeşnice imprimate pe corpurile copiilor. Fiecare are în dreptul splinei câte unul dintre cele două simboluri biblice. Mai mult de atât, pe fruntea celor doi se pot observa două semne distinctive, care reprezintă cifrele romane III și XI.

Astfel, experţii în Biblie sunt de părere că gemenii sunt de fapt cei doi martori de care a pomenit Sfântului Ioan Teologul în Biblie. "Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile". (Apocalipsa 11, 3)

Semnele prevestesc urgia care se va abate asupra omenirii la 1260 de zile după apariția celor doi martori. Dacă luăm în considerare data nașterii celor doi ca fiind 10 mai 2014, conform textului biblic Apocalipsa se va produce în ziua de 21 octombrie 2017.

Mai mult de atât, locul unde s-au născut gemenii corespunde cu anticul oraș Efes unde a murit Sfântul Ioan, autorul Apocalipsei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incredibil! S-au născut cu simbolul APOCALIPSEI! Când vine sfârşitul lumii