Antena Meniu Search
x

Video Individul care a obligat un cioban să-şi bage picioarele în găleţi cu ciment, lăsat liber. A filmat scena şi s-a lăudat cu imaginile

Răzbunarea în stil mafiot! Un cioban din Bacău a fost obligat de şeful lui să-şi bage picioarele în două găleţi pline cu ciment, ca să-i fie învăţătură de minte pentru că a lăsat animalele nesupravegheate. Bătut şi umilit, bărbatul a reuşit să scape înainte ca cimentul să se întărească. Proprietarul stânei a fost prins de mascaţi şi este arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.06.2024 , 19:23

Bărbatul de 33 de ani din imagini lucra ca cioban la o stână din Motoşeni, la 70 de kilometri de Bacău. Şeful său a decis să-i aplice o pedeapsă demnă de filmele cu mafioţi, supărat că angajatul a lăsat caprele nesupravegheate. 

"A luat sacul de ciment din maşină, a adus roaba, lopata, apă, a făcut cimentul, m-a băgat cu picioarele în găleţi şi a început să toarne beton", mărturiseşte victima.

Victima a fost ademenită într-un grajd, iar agresorul împreună cu un prieten au forţat-o să stea cu picioarele în două găleţi pline cu ciment timp de 20 de minute. 

Vezi și

Agresorul a fost lăsat în libertate

Pe acelaşi subiect

"Înainte să toarne beton am încercat să fug de două ori. M-a prins, m-a pus jos şi mi-a dat cu picioarele, cu pumnii", a adăugat ciobanul.

Momentul umilitor şi periculos a fost înregistrat chiar de proprietarul stânii. Mândru de ce a făcut, a trimis videoclipul mai multor persoane care, la rândul lor, l-au distribuit mai departe. Astfel, imaginile au ajuns și la poliție. 

La locuinţele celor doi bătăuşi au descins trupele speciale, însă proprietarul stânei a încercat să fugă prin spatele casei. Agenţii l-au imobilizat la scurt timp şi l-au dus la audieri împreună cu cel care i-a fost complice.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi substanţe interzise la bărbatul care l-a ajutat pe patron să tortureze ciobanul. După audieri, individul a fost lăsat în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Individul care a obligat un cioban să-şi bage picioarele în găleţi cu ciment, lăsat liber. A filmat scena şi s-a lăudat cu imaginile