Antena Meniu Search
x

Video Individul care viola minore după ce le racola din Gara de Nord are un cazier de 6 pagini jumătate. Ce le-a spus poliţiştilor la audieri

Un bărbat de 55 de ani, căutat la nivel naţional şi internaţional pentru viol şi agresiuni sexuale, a fost prins în Braşov. Poliţia era pe urmele lui încă din vară, când una dintre victimele lui, o minoră dată în urmărire naţională, a fost găsită la 200 de kilometri de casă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 08.11.2023, 18:14

Vezi și

Individul în vârstă de 55 de ani îşi racola victimele din zona Gării de Nord. Cea mai mică victimă are 10 ani. Totul s-a întâmplat pe 16 iulie atunci când bărbatul a abordat-o şi a convins-o să meargă acasă la el. Acolo, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale, i-a furat telefonul mobil, iar apoi a lăsat-o să plece. Două zile mai târziu, copila s-a întors în gară în speranţa că îl va reîntâlni pe individ şi îşi va recupera telefonul. Şi de această dată individul a convins-o să meargă cu el, de data asta într-o cameră de hotel din Capitală.

Ce le-a spus poliţiştilor la audieri

O a doua victimă a depus plângere la finalul acestei luni. Fata a fost abordată tot în Gara de Nord, prin aceeaşi metodă. Fata a fost dusă într-un hotel din Capitală, a fost obligată să întreţină relaţii sexuale, după care i-a furat o sumă de bani. Bărbatul a fost depistat de poliţie pe raza judeţului Braşov, chiar în gară. A fost reţinut pentru 30 de zile. Potrivit unor surse din anchetă, individul ar avea un cazier bogat care se întinde pe 6 pagini şi jumătate. A mai fost condamnat pentru agresiuni sexuale în Marea Britanie şi Spania.

La audieri, bărbatul le-ar fi spus poliţiştilor că de fiecare dată după ce viola minore pleca din Capitală, în speranţa ca Poliţia nu-i va de urme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Individul care viola minore după ce le racola din Gara de Nord are un cazier de 6 pagini jumătate. Ce le-a spus poliţiştilor la audieri