Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Infecţie iminentă într-un bloc din Bucureşti, o femeie trăieşte în condiţii dincolo de orice imaginaţie (Video)

Un focar de infecţie a fost descoperit într-un bloc din Bucureşti, în apartamentul unei femei care trăieşte în condiţii dincolo de orice imaginaţie. Blocul a fost cotropit de gândaci şi un miros pestilenţial, imposibil de suportat, vine din apartamentul respectiv.

de Redactia Observator

la 09.11.2018 , 12:51

Mizerie cruntă într-un bloc din Bucureşti Infectie într-un bloc din Bucureşti - Observator.tv

Un focar de infecţie a fost descoperit într-un bloc din Bucureşti, în apartamentul unei femei care trăieşte în condiţii dincolo de orice imaginaţie.

Blocul a fost cotropit de gândaci şi un miros pestilenţial, imposibil de suportat, vine din apartamentul respectiv, iar locatarii au cerut ajutorul Observator.tv pentru a face cunoscută situaţia groaznică în care se află.

Focarul de infecţie a fost descoperit după ce administratorul blocului, insoţit de locatare din consiliul de administraţie, au convins proprietara să o lase să citească apometrele.

Articolul continuă după reclamă

Însă, la deschiderea uşii, femeile au izbucnit în lacrimi din cauza mirosului insuportabil. Munţi de gunoi, maldăre de sticle şi pânze acopereau toate încăperile. De asemenea, în apartament se aflau doi câini şi o pisică, despre care locatarii spun că-şi fac nevoie în interiorul apartamentului. Mai mult, o locatară care a intrat în apartament a fost atacată de unul dintre câini, femeia aflându-se sub tratament de specialitate pentru muşcătura câinelui.

Potrivit informaţiilor oferite de unul dintre locatarii blocului respectiv, apartamentul aparţine unei femei al cărui soţ a murit înjughiat chiar de fiul lor. Tânărul s-ar afla în acest moment încarcerat la Jilava.

Locatarii au încercat să ajute proprietara respectivă şi chiar s-au mobilizat pentru a mai strânge din mizeria teribilă din apartament, reuşind să adune 12 saci mari cu gunoi.

A fost informată Primăria sectorului 4 despre situaţie. De asemenea, locatarele s-au adresat şi către Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. Primăria a trimis 3 persoane, inspectori. Au mers la femeie, însă nu au putut sa intre în casă. Au facut un proces verbal de constatare, iar astăzi s-au intors în control să verifice dacă situaţia s-a schimbat.

Inspectorii au constatat că proprietara nu a luat nicio măsură şi au făcut din nou un proces verbal de constatare, precizând că mai mult nu se poate face, conform spuselor locatarilor prezenţi, sfătuindu-i pe oameni să insiste la mai multe instituţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Infecţie iminentă într-un bloc din Bucureşti, o femeie trăieşte în condiţii dincolo de orice imaginaţie (Video)