Antena Meniu Search
x

Influencerul Cristian Filip, dat dispărut de părinţi, a apărut. "Mi-am închis telefonul, voiam să stau singur"

La scurt timp după ce poliţiştii din Capitală au dat alerta că influencerul Cristian Filip a dispărut de la domiciliul său din sectorul 4 şi este de negăsit, tânărul a publicat un mesaj pe Instagram în care a declarat că "doar şi-a închis telefonul pentru câteva ore", pentru că "voia să stea singur". 

de Redactia Observator

la 29.09.2023 , 14:24

Poliţiştii din Capitală au emis vineri dimineaţa un comunicat în care anunţau că Filip Cristian Titian, în vârstă de 21 de ani, a plecat noaptea trecută de la domiciliul său din sectorul 4 şi nu s-a mai întors.

Tânărul cu peste 100.000 de urmăritori pe TikTok, cunoscut pentru proiectele sale cu cryptomonede, a postat câteva ore mai târziu un mesaj pe Instagram, în care a spus: "Nu m-a furat nimeni, sechestrat, nu mă caută poliţia pentru nimic ilegal sau lucruri de acest gen".

"Doar mi-am închis telefonul pentru câteva ore după nişte discuţii în familie ca orice om, căci voiam să stau singură o perioadă, nimic mai mult, iar aceştia au anunţat poliţia privind dispariţia mea", a precizat tânărul. 

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Influencerul Cristian Filip, dat dispărut de părinţi, a apărut. "Mi-am închis telefonul, voiam să stau singur"