Antena Meniu Search
x

Video "Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat?" Mathias s-a stins din viaţă sub ochii părinţilor săi, după ce a fost călcat accidental de tatăl său

În urmă cu doar zece zile, Paula îşi aniversa ziua de naştere. Nimic nu anunţa drama care avea să se abată asupra familiei sale. Mathias, micuţul de doar un an şi jumătate, avea să piară într-un accident stupid, chiar în curtea casei.

de Monica Palade

la 28.06.2024 , 14:52

Micuţul se juca în curte, în timp ce tatăl său, care consumase alcool, s-a urcat la volanul maşinii pentru a face o manevră. Bărbatul dădea cu spatele şi nu a observat că Mathias se afla acolo. Aşa că l-a lovit în plin. Când şi-a dat seama ce a făcut, tatăl a sunat disperat să ceară ajutor.

La rândul său, Paula l-a luat în braţe pe micuţul Mathias şi a plecat să întâmpine echipajul SMURD. Deşi medicii s-au chinuit minute în şir să îl readucă la viaţă pe băieţel, efortul lor a fost în zadar. Inima lui micuţă a cedat.

"Drum lin către Rai, îngeraș mic!”

Vezi și

Distrusă de durere, mama copilului a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. „Inima și sufletul meu ieri s-a ridicat la ceruri,odihnă veșnică copilul meu iubit! Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat, cum mai trăim noi fără tine!”. Mesajele de condoleanţe au curs la postare. „Condoleanțe și multă putere să treceți prin aceasta mare durere”, „Sincere condoleanțe! Drum lin suflet gingaș! Multă putere familiei pentru a trece peste această durere! Fii puternică Paula”, „Offf Doamne!! Drum lin către rai îngeraș mic!” „Sincere condoleanțe Paula! Drum lin îngeraș mic! Acum cuvintele sunt de prisos,dar Bunul Dumnezeu sa va de-a putere să treceți peste acest necaz!! Îmi pare nespus de rău, fii puternică Paula!”, „Off câtă suferință Dumnezeu să-l odihnească în pace îngeraș frumos cuvintele sunt fără rost în aceste momente multă putere să aveți să treceți peste!”, „Ne pare nespus de rău pentru pierderea voastră… cuvintele sunt de prisos și nici nu prea le găsim pe cele potrivite, nimeni și nimic nu va putea alina durerea si lipsa îngerașului vostru. Vă suntem alături cu rugăciunile pentru putere! De acum el va fi îngerul vostru păzitor, Dumnezeu să-l odihneasca în pace și să-i vegheze somnul!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

"Drum lin către ceruri îngerașul meu scump. Dumnezeu sa te odihnească în pace!!", a scris şi tatăl băiatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat?" Mathias s-a stins din viaţă sub ochii părinţilor săi, după ce a fost călcat accidental de tatăl său