Antena Meniu Search
x

Înjunghiată de 5 ori de propriul amant, în plină stradă. Femeia din Giroc, Timiş, a ajuns la spital. Agresorul, prins la Buziaş

O femeie de 32 de ani a fost înjunghiată marți pe o stradă din localitatea Giroc, județul Timiș. Aceasta a ajuns la spital, cu 5 răni în zona lombară. Agresorul, un tânăr de 24 de ani care, potrivit primelor informaţii, ar fi fost amantul victimei, a fost prins de polițiști după câteva ore. Acesta a fost dus la sediul IPJ Timiș în vederea audierii.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 18:21

Femeie înjunghiată pe o stradă din Giroc
Femeie înjunghiată pe o stradă din Giroc

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației din localitatea Giroc.

Femeia, înjunghiată pe stradă

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Victima este o femeie de 32 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii fac verificări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. ”Tânărul, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat în localitatea Buziaş, fiind condus la sediul I.P.J. Timiş în vederea audierii”, a transmis ulterior IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Înjunghiată de 5 ori de propriul amant, în plină stradă. Femeia din Giroc, Timiş, a ajuns la spital. Agresorul, prins la Buziaş