Antena Meniu Search
x

Video Înjunghiată în propriul magazin, pentru că nu a dat băutură pe datorie. Rupt de beat, atacatorul a încercat să se sinucidă

Atac şocant cu cuţitul, într-un magazin din satul Cuculeasa, comuna Ziduri, judeţul Buzău. O femeie de 41 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată de un bărbat de 36 de ani care, ulterior, a încercat să se sinucidă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.04.2021, 14:29

Vezi și

Tânărul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în magazinul femeii cerându-i băutură pe datorie. Pentru că omul deja avea datorii strânse pe caiet, vânzătoarea l-a refuzat.

Furios, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un cuţit, provocându-i mai multe răni la cap şi la gât. Ulterior, el a plecat acasă unde a încercat să se înjunghie în inimă cu acelaşi cuţit.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Ziduri, o comerciantă de 40 de ani a fost agresată cu un obiect tăietor, în urma unui conflict spontan cu un localnic. 

Ulterior, agresorul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-ar fi deplasat la domiciliu, unde ar fi încercat să se sinucidă. La acest moment, atât victima, cât şi agresorul sunt la unitatea medicală, pentru îngrijiri de specialitate. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti pentru cercetare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În funcţie de leziunile suferite şi de constatările medico-legale, urmează să se facă încadrarea juridică a faptei", au transmis reprezentanţii IPJ Buzău.

Pe acelaşi subiect

Victima şi atacatorul au ajuns la UPU Buzău

Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi aduşi la spital.

„La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului şi gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigare", a declarat pentru Observator Adriana Bratosin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

La fața locului au intervenit polițiști cadrul IPJ Buzău și un procuror criminalist. Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili încadrarea juridică a faptei, dar şi împrejurările în care a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Înjunghiată în propriul magazin, pentru că nu a dat băutură pe datorie. Rupt de beat, atacatorul a încercat să se sinucidă