Antena Meniu Search
x

Tânăr din Iași reținut după ce a scos din păcănele 2.000 de euro, înșelând angajatul sălii

Un tânăr de 29 de ani, din Iași, a profitat că angajatul unei săli de jocuri de noroc nu acorda prea mare atenție bancnotelor primite de la clienți și a început să-i dea bancnote false de câte 50 și 100 de euro, ca să-i dea credit la aparate.

de Redactia Observator

la 20.05.2020, 16:54

- Profimedia

Tânărul s-a jucat practic pe gratis în sala respectivă, cauzând un prejudiciu total de 2.000 de euro.

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, au efectuat șapte percheziții, în județul Iași, la domiciliile mai multor persoane, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru falsificare de monede, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune. Din cercetări a reieșit că, la data de 7/8 februarie 2020, un bărbat de 29 de ani, prin împrietenirea cu mai multe persoane, care nu ar fi deținut cunoștințe pentru a efectua o verificare a unei bancnote străine și care nu ar fi avut mijloace tehnice de verificare a bancnotelor cu aparatură specifică la societățile economice la care lucrau, ar fi plasat bancnote din cupiurile de 50 și 100 de euro, despre care ar fi cunoscut că sunt false, sub formă de plată echivalentă în lei, la un curs favorabil societății, la aparatele electronice de jocuri de noroc tip slot machines. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracțională este de 2.000 de euro", informează autoritățile.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, 20 mai, acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Iași reținut după ce a scos din păcănele 2.000 de euro, înșelând angajatul sălii