Antena Meniu Search
x

Video Înşelătorie de 28.000 de euro. 100 de credincioşi din Neamţ au fost păcăliţi că vor merge într-un pelerinaj: banii, viraţi prin intermediul parohiei

Pelerinaj la preţ de 28.000 de euro. Mai mulţi enoriaşi din Neamţ care visau să plece într-o călătorie religioasă în Franţa au fost înşelaţi de un bărbat din Alba. Chiar parohia din Neamț de care aparţineau credincioşii a trimis banii către individul care nu doar că nu a organizat pelerinajul, dar nici nu le-a dat banii înapoi.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.11.2021, 13:38

Vezi și

Vorbim despre 100 de persoane care au adunat bani pentru a merge într-un pelerinaj în Franţa. Vorbim despre 28.000 de euro care au ajuns mai întâi la parohia din Neamţ şi mai apoi la un bărbat de 58 de ani din Alba Iulia. Aceasta spunea că se ocupă cu organizarea unor astfel de pelerinaje.

Deşi a primit banii, oamenii nu au plecat nicăieri. În cele din urmă, când i-a fost solicitată suma înapoi pentru a fi restituită pelerinilor, bărbatul a refuzat. Pe fir au intrat anchetatorii care au făcut două percheziţii în Alba Iulia şi a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune. Ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Înşelătorie de 28.000 de euro. 100 de credincioşi din Neamţ au fost păcăliţi că vor merge într-un pelerinaj: banii, viraţi prin intermediul parohiei