Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cadou special de Ziua României. Peste 1.000 de cocarde tricolore au fost cusute la şezătoare, în Miercurea Ciuc

Cadoul potrivit pentru ziua naţională a României, sunt fără doar şi poate, sunt cocardele tricolore, cusute cu drag de oameni pasionaţi.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 15:20

Cadoul potrivit pentru ziua naţională a României, sunt fără doar şi poate, sunt cocardele tricolore, cusute cu drag de oameni pasionaţi, care respectă întru-totul obiceiurile. Mai ales că, spun ei, nu-i mândrie mai mare ca aceea de a purta în piept însemnul colorat în roşu, galben şi albastru. Mai ales mâine, de 1 decembrie.

Sunt colorate în roşu, galben şi albastru şi purtate cu mândrie de români. Tot cu mândrie sunt făcute de oameni care vor să ducă mai departe tradiţia. Unde se putea face asta mai bine, dacă nu la o şezătoare, exact ca pe vremuri. 

Liliana Suciu, localnic:

Vezi și

Însemne tricolore, aşa micuţe, ca să le putem oferi să poarte şi copiii şi toată lumea care îşi doreşte de 1 dec să fie însemnat cu tricolorul. Am venit şi am făcut cu drag, n-am stat să le numărăm, fiecare cât a putut. Am pus suflet.

Suflet, pasiune pentru ceea ce fac şi drag de ţară. Sunt motivele pentru care micile obiecte sunt atât de îndrăgite şi căutate în preajma zilei de 1 decembrie. 

Olguta Olteanu, localnic:

Mare drag avem a face jucăriile copilăriei noastre. Nu a fost greu. Îmi place foarte mult să cos.

Toate realizate de oameni care vor să ducă mai departe spiritul românesc, pe care să-l transmită chiar ;i către românii din străinătate.

PS Andrei Moldovan, episcopul Covasnei şi Harghitei:

Mămicile şi copiii care simt româneşte fac un mic dar din cetatea Miercurea Ciuc către românii din afara graniţelor ţării, ca să nu se simtă abandonaţi. 

Peste o mie de însemne tricolore au fost cusute numai anul ăsta la şezătoarea din Miercurea Ciuc. Multe altele ajung în străinătate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cadou special de Ziua României. Peste 1.000 de cocarde tricolore au fost cusute la şezătoare, în Miercurea Ciuc