Antena Meniu Search
x

Instructorul auto din Constanţa prins băut la examen va rămâne fără permis

Un instructor auto din Constanţa a fost prins pe picior greşit de poliţişti chiar la examenul dat de un elev de-al său. Bărbatul a venit băut bine şi s-a urcat la volan în timp ce tânărul susţinea testarea pentru obţinerea permisiului de motociclist.

de Redactia Observator

la 06.11.2019, 09:47

Vezi și

Un instructor auto din Constanţa a fost prins pe picior greşit de poliţişti chiar la examenul dat de un elev de-al său. Bărbatul a venit băut bine şi s-a urcat la volan în timp ce tânărul susţinea testarea pentru obţinerea permisiului de motociclist. Acum, omul va rămâne fără permis şi fără locul de muncă.

Marți dimineaţă, bărbatul venise alături de elevul său care urma să dea examenul pentru obţinerea permisului de conducere al motocicletei. Conform protocolului de examinare, în spatele cursantului trebuie să se afle, într-un autoturism, un examinator şi instructorul său, la volan. Imediat, însă, ce poliţistul a intrat în maşină a simţit miros de alcool.

Bărbatul nu a vrut să comenteze. A ajuns însă imediat la spital, unde i-au fost prelevate probe de sange. Colegii lui de breaslă sunt şocaţi de fapta sa.

Instructorul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi va ramane fără permis. Mai mult, riscă să piardă şi licenţa de instructor auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Instructorul auto din Constanţa prins băut la examen va rămâne fără permis