Antena Meniu Search
x

Video Întârziere de peste 6 ore pentru un tren pe ruta Piteşti - Bucureşti. Călătorii, ţinuţi fără aer condiţionat în plină caniculă

Este a zecea zi de caniculă în Bucureşti. Sunt aşteptate şi astăzi temperaturi de până la 39 de grade în Capitală. În mijlocul oraşului, printre betoane căldura devine şi mai greu de suportat. Cei mai afectaţi de caniculă sunt copiii şi bătrânii. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 18.07.2023, 13:54

Vezi și

Oamenii suportă temperaturile destul de greu, mai ales că unele trenuri nu au aer condiţionat şi au şi întârzieri foarte mari. Un tren ce ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord de la Piteşti acum 5 ore, are o nouă întârziere de 130 de minute.

Încă de la primele ore ale dimineţii termometrele arătau 35 de grade

Este important să ţinem cont de mai multe lucruri. Acum că avem caniculă în fiecare zi şi astăzi este cod portocaliu de caniculă la Bucureşti până diseară la ora 21. La ora 10 dimineaţa temperatura resimţită urcase deja la 35 de grade celsius, iar acum resimţim 40 de grade. Am avut parte şi de o noapte tropicală, precum în ultimele seri şi doar spre dimineaţă temperatura a coborât la 21 de grade în centrul oraşului şi 18 la periferie.

Valul de căldură va persista şi zilele viitoare iar până la finalul lunii în Bucureşti vom avea 35-36 de grade şi disconfort termic accentuat iar spre seară vor fi ploi, vânt şi descărcări electrice.

Trebuie evitat pe cât posibil ieşitul din casă între intervalul 11-17, dacă e obligatoriu trebuie mers pe la umbră, să avem mereu apă şi să ne îmbrăcăm în haine în culori deschise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Întârziere de peste 6 ore pentru un tren pe ruta Piteşti - Bucureşti. Călătorii, ţinuţi fără aer condiţionat în plină caniculă