Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un interlop de 74 de ani din Ploieşti a fost prins fără permis de 11 ori într-un an şi jumătate

Un interlop în vârstă de 74 de ani, din Ploieşti, cunoscut în anii 90' drept 'Basarab', a devenit obsesia poliţiştilor rutieri din Prahova. În ultimul an şi jumătate, interlopul a fost prins de 11 ori în timp ce conducea fără permis.

de Redactia Observator

la 03.08.2018 , 15:29

Un interlop de 74 de ani din Ploieşti a fost prins fără permis de 11 ori într-un an şi jumătate Un interlop de 74 de ani din Ploieşti a fost prins fără permis de 11 ori într-un an şi jumătate

Un interlop în vârstă de 74 de ani, din Ploieşti, cunoscut în anii 90' drept 'Basarab', a devenit obsesia poliţiştilor rutieri din Prahova.

În ultimul an şi jumătate, interlopul a fost prins de 11 ori în timp ce conducea fără permis.

Petre Oprea, cunoscut în lumea interlopă drep 'Basarab' a reuşit, însă, să rămână în libertate de fiecare dată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit datelor Poliţiei, în perioada noiemrbie 2016 - ianuarie 2017, bărbatul a fost prins de 11 ori conducând o maşină, chiar dacă nu avea permis de conducere.

Pe acelaşi subiect

De fiecare dată i-a fost întocmit dosar de cercetare penală, însă a reuşit să rămână în libertate.

În septembrie 2017, Petre Oprea a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Sentinţa a fost confirmată de Curtea de Apel Ploieşti, astfel că interlopul a rămas în libertate, notează adevarul.ro.

Din nefericire pentru el, nu s-a putut abţine să nu se urce din nou la volan, astfel că pe 1 august a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism marca Dacia 1310.

Drept urmare, Petre Oprea s-a ales cu un nou dosar penal, iar dacă va fi trimis în judecată, cel mai probabil pedeapsa anterioară va fi transformată în una cu executare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un interlop de 74 de ani din Ploieşti a fost prins fără permis de 11 ori într-un an şi jumătate