Antena Meniu Search
x

Video Interlopul din Târgu Jiu care și-a tăiat copilul cu cuțitul a fost prins. Imagini cu momentul în care este pus la pământ de mascați

Bărbatul care l-a rănit cu un cuțit, seara trecută, pe fiul minor al soției sale, într-un restaurant din Târgu Jiu, a fost prins de  polițiști. Individul, care face parte dintr-un clan interlop din oraș, a fost imobilizat și dus la secție pentru a fi audiat.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 15:03

Vezi și

Polițiștii gorjeni împreună cu ofițerii Serviciului de Operațiuni Speciale Gorj au reușit să-l prindă pe bărbatul care aseară l-a lovit cu cuțitul pe fiul soției sale, într-un restaurant din Târgu Jiu.

"În continuarea activităților investigative desfășurate, bărbatul a fost identificat de polițisti în municipiul Târgu-Jiu, acesta fiind imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale. Activitatea a beneficiat de sprijinul Servicului de Operațiuni Speciale Gorj” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Copilul a fost tranportat în stare gravă la spital

Reamintim că, seara trecută, un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un cuțit în zona capului de tatăl său vitreg. S-a întâmplat într-un restaurant din Târgu Jiu, în timpul unui scandal în familie. Minorul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Craiova, unde a fost stabilizat, apoi transferat la secția de Neurochirurgie.

Bărbatul face parte dintr-un clan de interlopi din oraș. El a mai fost condamnat în trecut, pentru omor calificat. Acum, individul s-a ales cu un nou dosar penal, pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Interlopul din Târgu Jiu care și-a tăiat copilul cu cuțitul a fost prins. Imagini cu momentul în care este pus la pământ de mascați